Novosti

DOBRODOŠLI NA NOVU WEB-STRANICU


Još 2011. godine pokrenuo sam osobnu web-stranicu, te je već poodavno bilo vrijeme njezina redizajna, odnosno izrade potpuno nove web-stranice, koja je konačno ugledala svjetlo dana. 

Istaknut ću dva detalja s naslovnice nove web-stranice i to izreku najvećeg rimskog govornika Cicerona (106. – 43. prije Krista) „Korijenje znanosti je gorko, plodovi su slatki“ (Litterarum radices amarae, frustus dulces.), te prednju stranu medaljice svetog Benedikta (480. – 547.). Osobno sam se uvjerio u moći medaljice, a izreku također doživljavam osobno jer je uistinu proživljavam na navedeni način.

Web-stranica posjeduje pet kategorija i nekoliko podkategorija u kojima predstavljam sebe i pokušavam prikazati svoj nastavni, znanstveno-istraživački, ali i praktični rad u javnoj upravi u kojoj sam zaposlen. 

Jedna od kategorija su novosti u kojima ću pisati o svojim aktivnostima, sudjelovanjima na znanstvenim i stručnim skupovima, ali i zanimljivostima iz područja moga zanimanja, a to su ponajprije odnosi s javnošću, krizno komuniciranje (s posebnim akcentom na komuniciranje u vrijeme prirodnih i drugih nesreća), novi mediji i lokalna samouprava, odnosno javna uprava.

Naravno, očekujem vaše sugestije, primjedbe, prijedloge, komentare...


Search