Novosti

ODRŽANO NASTUPNO PREDAVANJE NA SVEUČILIŠTU 'SJEVER'

nastupno predavanje varazdinU Sveučilišnom centru Varaždin Svečilišta 'Sjever', 14. lipnja 2019. godine, održano je nastupno predavanje dr. sc. Drage Martinovića za izbor u naslovno znanstveno-nastavno znanje docent u društvenom području znanosti, polje informacijsko-komunikacijske znanosti.

Nastupno predavanje na temu: „Uporaba novih medija u komuniciranju lokalne samouprave s javnošću“, održano je pred Stručnim povjerenstvom u sastavu: dr. sc. Darijo Čerepinko, doc. predsjednik i članovi dr. sc. Nikša Sviličić, doc. i dr. sc. Marina Đukić, doc. Na predavanju su nazočili studenti 2. godine preddiplomskog stručnog studija 'Multimedija, oblikovanje i primjena'.
nastupno predavanje varazdin3
Nastupno predavanje dr. sc. Drage Martinovića sastojalo se iz tri dijela i to uvodnog dijela u kojemu se govorilo o samim terminima koji su ključni i nalaze se u naslovu ovog predavanja, a to su lokalna samouprava i novi mediji. Zatim u drugom dijelu o odnosima s javnošću, odnosno komuniciranju s javnošću u kontekstu jedinica lokalne samouprave i o definicijama odnosa s javnošću, kao i o definiciji koja bi bila primjenjiva za lokalnu samoupravu, te mjestu i ulozi odnosa s javnošću u organizacijama s posebnim akcentom na jedinice lokalne samouprave. U trećem dijelu ovoga predavanja govorilo se o korištenju i ulozi alata novih medija u jedinicama lokalne samouprave kako bi se ispunila temeljna načela funkcioniranja jedinica lokalne samouprave, te o korištenju alata novih medija u lokalnoj samoupravi u Hrvatskoj.

U sklopu predavanja prikazan je video uradak pristupnika Martinovića pod nazivom 'Kreativnost u novomedijskom okruženju u kontekstu grada' u trajanju od dvije i pol minute.

nastupno predavanje varazdin2

 
Članak je objavljen na službenoj web-stranici Sveučilišta 'Sjever: https://www.unin.hr/2019/06/odrzano-je-nastupno-predavanje-dr-sc-drage-martinovica/

Search